So beautiful..

Fan vilket fint väder det är, man blir ju jävligt sugen på sommaren när det är så ljust ute. Men det skulle inte förvåna mig om snön kom en gång till. Om det händer vet ni någon som blir arg, JAG!

Jag lärde nyss Tino att rulla runt på rygg. Så jävla lättlärd hund efter några försök kunde han. Min baby. Han ska få följa med på våran lilla resa på fredag. Det ska förövrigt bli jävligt skönt! Några dagars ledigt med massa roligt, kan inte bli bättre!

Nej usch vad deppig jag blev nu, lyssnade på en låt som påminner aldeles för mycket om en person som jag saknar i mitt liv.

Hejdå!


Tävla på nelly.se

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

IN OCH RÖSTA NU!!! FIN BELÖNING UTLOVAS!


Borlänge away

Ja i slutet av veckan lämnar vi allt som heter Uppland bakom oss och drar iväg på en mini roadtrip upp till älskade Dalarna. Rehab weekend står högst på schemat och dagarna kommer att tillbringas med skogspromenader, snowboard, skönhetsvård och nyttig mat. Så långt bort från alkohol, hårspray och heels man kan komma. Och jag måste faktiskt erkänna att det känns förjäkla skönt. Jag tror att det här är precis vad vi behöver. 
Om jag känner min lilla pärla rätt så kommer väl han köpa mängder med godis även denna påsk. Han gillar det här med att slå på stort, förra påsken köpte han väl runt 10 kg godis enbart för att fylla nått jäkla extrem-stort påskägg han hade fått för sig att köpa. Det gillar vi!

Men på torsdagkväll vankas det avskedningsfest för WildgirlZ på Nysätersvägen 1. Vi ses väl i dimman? :)

UPDATE UPDATE: Endast 3 dagar kvar till premiären av Sandhamn. Mer ostron åt folket!

Fredagslistan (söndag)

Hörrni! Fan va illa det har gått med fredagslistan! Därför slänger jag in en söndagslista i brist på annat. kul va? ;)

Ditt utseende:
Hårfärg? Emo-svart (not)
Längd? En sisådär 1.62
Skostorlek? 37
Ålder? 19

Kärlek:
Har du kille just nu? haha, fuck no
Gillar du någon? ja
Vem? Mig själv
Tillåter du din kille röra vid dig? Skulle aldrig komma på fråga
Överallt? höhö, nej?
Har du haft sex? Nej...
Hur många har du haft sex med? Ingen
Har du haft många förhållanden? Bara med djur

Smak & stil:
Vad har du på dig? SOOOO kissie-style daaaaah
Hur ser dina trosor ut? mensiga mormorstrosor
Har du någon BH? Gillar att visa mina nipples så nej
Hur ser den ut just nu? tight skare va
Hur beskriver du en fjortis? Emma Thorsell är ett ganska bra exempel
Hur beskriver du en pluggis? Plugga är bra skit, fortsätt så!

Bad days:
Har du varit full? japp
Har du däckat? Japp
Har du haft sex på fyllan? japp
Har du rökt? japp
Har du snusat? japp
Har du gjort något olagligt? japp
Har du slagit någon ner till marken? Definitationsfråga hähähä

Yes/No:
Är du allergisk mot något? Njae, inte jätteallergisk direkt
Tror du på gud? Lady Gaga är min gud
Har du en bästis? KLART hihi
Är du vegitarian? Kött är ju köttigt värre
Har du varit med om ett stort gräl? haha, ett flertal gånger

Antingen eller:
Mjölk/saft? Äckligt, men en mojito skulle sitta fint
Ibumetin/alvedon? En riktig återställare
Katt/hund? Huuuuund såklart
Cykla/gå? Åka bil höhö
Öl/vin? AIK-öl
Kanin/hare? Kaninpäls

Om vi återgår till kategorin "bad days" så skulle jag knappast själv kalla denna kategori bad days utan kanske mer "Ostrondagar". Det kände jag passade in lite bättre. Men sorry mates, jag var lat idag och orkade inte skriva en egen. Kommer nog en smaskig liten jäkel till slutet av veckan.

THE KISSIE-HUNT!

Det har inte bloggats något om förra helgen. Kan bero på att vissa saker inte är värda att nämnas från den helgen. Så jag skiter helt enkelt i den delen och skriver om det som var kul ist.
På fredagen kom little Al och Bunny hem till mig. Vi spelade Pictionary(jävligt kul spel) och drack lite öl. Sen körde Bunny oss till en fest, men där vart vi inte långvariga. Vi bestämde oss för att dra ut på krogen ist. Men vi missade tåget (hehe) så vi hade en liten ostronfajt sen åkte A hem. Jag skulle jobba på lördagen så jag var ganska glad över att få komma hem och sova.
När jag kom hem från jobbet bestämde jag J och R oss för att åka hem till Alex. Så vi tog bilen och körde till Uppsala. Senare kom Madds och en kompis till henne. Vi vart sugna på krogen och hamnade på Kalas. Jag var nykter och körde bil. Det var faktiskt roligare än jag trodde att det skulle vara. Men man blev ju lite sugen på en drink. Vi hade hört talas om att Kissie skulle vara på kalas så vi gick på Kissie-jakt och utmanade R att ragga på henne. Han gick med på det, men det gick väl sådär tror jag. Vi fick dock inte se på när han la in en stöt. Han sa att det var svårt att få kontakt med henne när det kom fram folk hela tiden och ville ha en autograf. Kul att se henne iaf, hennes booobies är riktigt stora!
När Kalas stängde och alla samlades vid utgången var Alex borta. Helt gone. Jag vart orolig när hon inte svarade. Men efter typ 100 år så kom hon ut, hon hade hittat någon DJ att snacka med.
Efter mycket om och men fick jag in allihopa i bilen och vi åkte till Knivsta. Första stopp elljusspåret, andra Emilsjögrens där det blev en lite längre vistelse än jag tänkt. Det vart endel seriöst snack och en väldigt förvirrad Emma. Klockan 6 åkte jag och Alex hem till mig. Vi somnade i min säng, vaknade första gången klockan 10. När jag vaknade kändes det som att jag skulle vart asbakis. Men jag mådde hur bra som helst, och det var det bästa med att vara nykter. Alex mådde däremot riktigt dåligt. Vi vi kollade på massa The Hills, alex drack vatten och fick alvedon och efter några telefonsamtal mådde jag också liite bättre.
Senare på kvällen kom mamma med en parkeringsböter som hon hittat på bilen. Haha, den hade jag missat. Jävla J som sa att man fick parkera där.

Nu är det helg IGEN! Och ingen är lyckligare än jag när man är ledig. Ikväll ska Bunny firas med middag och utgång. Ska bli sjukt kul!
Ses i ostrondimman!

OstronBirthday!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA BUNNY!
Annie har lämnat oss barn här i Gredelbymaffian, men inte fan klagar vi för det, för nu kommer hon få langa som aldrig förr! 20 HELA OSTRONÅR FYFAN VA FIENT! Imorgon ska dompan sprutas som den aldrig har sprutats förut! För ni vet vad som gäller, i mina tighta Versace (badbrallor) trosor finns det feta resurser! Schööööööööönt!

Dagens inte okej


Man kan ju inte bli annat än irriterad på sådana här små inavelungar. Stick och käka eran kebab och låt mina ostron vara i fred! raaaaaawwwwrrrrr

h.o.r.a

Jag är så jävla trött på exakt allt och alla, fyfan kan nån bara ta mig ifrån det är äckliga landet? En sak är säker, och det är att jag inte tänker bo i Uppsala en dag mer än vad jag behöver. Fuck it.

Ber om ursäkt för mitt damputbrott som berodde på att jag tappade mina ostron i golvet så jag fick käka nudlar istället...Kändes mindre kul. Så jag lackade, hetsdrack en flaska tattinger och ringde efter några manliga strippor. Sen var jag ganska party igen.
Idag har jag köpt mig en ny minkpäls, så läcker!

lammkött och fårkött.. vad väljs?

Nu har jag (madeleine) den stora äran att gärstblogga! wooohhooooo!!!!
Aa ikväll då? just nu r vi hos alex och krökar lite.. platina snart, kommer vi in? j KLrt, fan emma the women fixar detta :) lätt!!!! aa, vad ska jag skriva då? köna brudar och grabbar här.. vi lugnar oss på liggfronten just nu för att jag och andrea kommer.. men, vem vet vad resten av befolkingen gör sen? Jooooo enbart fårkötten vet! :D

puuss, ikväll all in fan! :D / lammköttet

Ossschtrooon



mööömzzzzz

Can’t keep runnin' from what is coming

Sen i sommras har vi knappt haft en lugn helg och har vi haft det så har det varit ångest över att vi inte är ute i vimmlet som vi borde. Folk har blivit svikna, har vi brytt oss? Inte ett skit. Man kan sammanfatta det som att vi har levt i egoismens bubbla under en alldeles för lång tid. Jag kommer aldrig kunna ändra vem jag är, för jag kommer alltid vara mig själv och jag trivs jävligt bra med det också MEN det kanske är dags att tänka efter innan man gör vissa saker och framförallt innan man säger vissa saker.
Det är inte förrän nu, nu när vi själva har blivit svikna av vissa personer, som det kanske är dags att inse att det här inte funkar längre. Och igår kom vi fram till en sak, vi fattade ett beslut, ett beslut som gör jävligt ont i hjärtat men som vi båda vet är bäst för oss själva.
Men det har varit ett jävligt roligt halvår och jag ångrar inte ett skit, men det är dags att vidga vyerna.
Nu ska vi blicka framåt, mot sena sommarnätter, iskall öl, matchdagar, solbränna, korta klänningar, och jävligt roliga fester. För vi klarar oss utan er, bättre till och med.
Jag älskar dig så jävla mycket och vet helt ärligt inte vad jag skulle göra utan dig. Ingen ska någonsin få komma emellan oss. Nu kör vi sommar 2010!

OSTRONBAKIS

ÅH vilken underbar helg vi har haft. Har levt på det hela veckan! Tiden går så fort så snart är det ju helg igen och snart Påsk!
Hur som helst. På fredagen firades Louise med en fin middag. Mitten av bordet (där wildgirlz höll till) var det bäst drag. Speciellt då gredelbymaffian drog igång spritbolaget! Alex och jag hade gjort en liten felbedömning i hur mycket vi skulle dricka, så vi var tvungna att gå hem och lämna drickan innan BJ. Så vi kom lite efter dom andra och lyckades stå i kö i ca 40 min och kom inte längre än en meter. Det var säkert minusgrader och det var inte vi klädda för så vi gick och mötte upp två kära ansikten och gick in på Oasia ist. Där tog vi en väldigt god men dyr drink och mös en stund innan vi gick hem och sov.

Lördagen började med lite kaos samtal från jobbet men det löste sig sen. När Alex vaknat gjorde hon en väldigt god frukost. Sen drog vi ner på stan och shoppade fast vi inte borde ha gjort det. Efter det hem till kära Knivsta där vi fixade oss i några timmar, och det kändes som att allt gick fel där ett tag. Tights som gick sönder, lösögonfransar som inte ville fastna, klädproblem och sånt.

Hemma hos Johanna bjöds det också på en fin middag och väldigt god efterrätt. Lyckad kväll, synd bara att tågen till uppsala går så tidigt, många som åkte innan 1. Så jag och Alex drog ner till ÄNGBY! (varför hamnar vi alltid där?) Där träffade vi Robin och Conny. Vi var inte där så länge, det blev en lång promenad hem till Conny ist. Vägen dit var väldigt rolig då C hittade ett par träningsbyxor/långkallingar? som han satt på sig och det var väldigt roligt! Sen gick vi genom en skogsväg och helt plötsligt var Robin o Alex bara borta. Helt svart ute, man såg ingenting då det inte var någon belysning där. Såklart så skrämmer robin mig genom att komma ut bakom ett hus eller vad det nu var så jag började typ gråta. AS läskigt var det. Skrek så högt så att jag säkert väckte någon stackare.
På morgonen väckte vi Alex o Robin med ett glas vatten. Hihi. Jag fick dock igen det när jag sminkade mig, för det tyckte alex var kul. Hade inte så mycket torra kläder på mig efter det.

Vid 11 tiden gick vi tillbaks till Johanna för att säga hejdå. Lite sorgligt att tiden gått så fort. Men dom kommer snart tillbaks igen. Och vi med, till London alltså!

Jag tog inte några bilder i helgen, så det får alex stå för.
Nu ska jag ut med min lilla buuus.


Ostronlördag!

STORT GRATTIS TILL LOUISE OCH JOHANNA PÅ 20-ÅRS DAGEN! OSTRON TILL ALLLAAA!





Igår vare Uppsala, idag Knivsta - NU KÖR VI alla ostronmänniskor där ute! Ikväll ska champagnen sprutas, ostrona slickas och rumporna skakas (smekas).
Om ni känner för att joina denna kväll så kan ni osa till [email protected]

shoot me please

Inatt drömde jag att jag blev gravid med mitt ex och födde den äckliga ungen, why him av alla personer liksom? Jag var helt förstörd när jag vaknade. Den äckligaste drömmen på länge, usch hela mitt liv var förstört och jag hatade ungen mer än vad jag hatar alla offermänniskor på det här planeten, (hehe eller inte) men ni fattar.
Helt sjukt hur verklig en dröm kan kännas..för jag trodde verkligen att det var sant när jag vaknade.
Jag drömmer mongodrömmar ganska ofta nu för tiden, har drömt att min älskling har dött 2 gånger på mindre än 2 veckor, och att jag har dött ganska många gånger också. Tror jag ska gå hem till mormor någon dag, för hon har faktiskt en drömbok ;) haha som om den stämmer?
Nu ska jag och baby ut på långpromenad, så jäkla härligt att få använda solisar igen! MUMS

No lip injection - no life (höhö)

Min älskade lip injection som jag inte kan leva utan håller på att ta slut, näst ut blir att prova lip injection extreme som ska ge ännu fylligare läppar, låter ju göööörnice om ni frågar mig.



Och snart, väldigt snart så får vi nog lägga den här skiten på hyllan för ett tag och låta juvederm sköta jobbet, eller vad säger ni?



(palla vända på bilden) Men ja busted med injection, nice ändå. Ber om ursäkt för det oskyldiga fjortisutseendet, inte så jäkla Wildgirlz alltså, men är det ostronkväll så är det!


VÅR-SOL-VÅR-SOL

LOVEEEEELLLLYYYYYYYYYYYYY!


Nej fyfan.

Det känns som att ingenting kan gå bra för mig längre. Helgen sög till masta dels, och nu är det Tino som strular. Jag måste bara dela med mig av det äckliga jag ska skriva nu. Han är jättelös i magen. Det bara rinner ut. Så varje gång man kommer in med honom så måste man duscha bort bajs som fastnat i pälsen. Så jävla äckligt! Synd om lillen. Så papi är hemma med sjuk hund idag.

En sak som är bra är att Hollywoodfruarna börjar idag. Fan vad jag har saknat Maria!


DET ÄR LÖRDAG!

Åh herregud, det är lördag, klockan är efter 15 och jag har fortfarande inte fått i mig någon öl ännu? Hur lyckas man med det? Hehe. Jag har i alla fall hållt mig sysselsatt med att duscha, haft saltpeeling på hela kroppen, rakat benen, har en ansiktsmask i ansiktet nu, från babor såklart. Allt det som inte riktigt hunnits med i veckan... 

Men nu är jag redo för att fira 18 åringen, DJ:a och dansa i mina 15 cm klackar som jag faktiskt inte använt ännu. Taggad som bara den är jag för det.

Nu ska jag sminka mig och fixa håret. Mjauu.



The attic - I just can't help it, från Fjorton Suger !

Tycker fortfarande inte om att vistas på Djursjukhus

En stor tavla med anvisningar om de olika avdelingarna kollade jag på när jag satt och väntade imorse. Avlivning-1a. Fick nästan tårar i ögonen, hoppas verkligen att jag aldrig behöver besöka 1a.
Hur som haver, ni kan pusta ut och inte oroa er längre! Valentino har inga allvarliga problem som det verkar just nu iaf. Han röntgades och har inget fel på lungorna eller hjärtat. Men han har fått noskvalster tror dom. Så vi har fått tabletter och hoppas att det blir bättre.
Han har uppfört sig jättebra idag. En Jack Russel som satt bredvid oss skällde, gnällde och var jättestökig medans Tino bara satt helt oberörd och tittade på. Han gnällde inte en enda gång min lilla plutt!
Nu ska jag sluta med mitt hundsnack och börja röra mig hemåt(suger när tågen bara går en gång i timmen på kvällen). Jag har faktiskt hunnit med att jobba också, även om jag blev väldigt sen hit.
Ikväll är det premiär av Desperate Housewives, yey! Sen kommer jag slockna efter det.

Imorgon ska VI försöka vara lite mer wildgirlz, det är ju trots allt lill lördag, och EN vecka tills Johanna kommer hem! :D


Vad är det med världen?

Uppstigning 05.15 - Inventering 07.00-15.00 - 16.00 Öppnar brev från Aon, bakslag igen på mobilen - 17.30 tjaffs

Vad kan man konstatera? Jo att det har varit en riktig skitdag, jävligt givande. Snart tar jag mina kläder och rymmer..

Nu ska jag till gymmet och bränna kalorier, det är iaf givande.

Bara för att jag var på så bra humör...

Bara för att jag startade dagen med ett sånt fantastiskt inlägg så måste det såklart förstöras. Bara för att det tydligen inte kan gå bra för mig den här veckan heller.
Tino är sjuk. Vi ska åka till Ulltuna Djursjukhus imorgon, kl. 8.30 har vi en tid. Om han inte blir sämre under natten det vill säga. Jag tycker inte om att vara på Ulltuna, påminner mig bara om dåliga minnen med Rossi. Jag känner mig så himla hjälplös. Det finns liksom ingenting man kan göra eller hjälpa till med. Bara sitta och vänta på svar om vad som är fel. Jag vill inte ha mer problem nu. Så snälla snälla, säg att det inte är något fel med min lilla älskling.


I just can't help it!

DET RYKTAS ATT DET HÄR KOMMER ATT BLI EN BRA VECKA?!
Nu är det fan dags att någon ser till att den här bittra stämningen försvinner. Och vem om inte världens bästa Emma ska göra det då? Nu skiter vi i dom senaste två veckorna och blickar framåt. För jag har hört att en viss Madde fyller 18 på onsdag. Sen har jag hört att det ska bli sjukt drag fredag-lördag. Så nu är det fan dags att ta död på en hel vecka! Jag har aldrig vart så glad över att det är måndag. Ny vecka, här kommer jag!

MJAU!



När jag mår som bäst! Hahaa ;)


RSS 2.0