Välkommen hem

Söndagsmys i kalla Sverige. Uppskattas inte riktigt lika mycket som tequilashots på Kreta, men fick en underbar dag igår ändå, underbara vänner och släktingar, champagne, rosé och ett trevligt avslut i Sigtuna.

LÅNG HELG


Det där med att vara ledig en fredag är heligt för en helgare. Imorgon är alltså en helig dag för mig. Det betyder att jag kommer att gå upp och börja morgonen med ett glas rosé. För att det inte ska vara allt för starkt blir det med fanta i. Precis i min smak! Mig hittar ni alltså med ett glas i handen imorgon. Skål!

IDAG mina vänner har dom blivit mina. Skorna som jag längtat efter i 2-3 veckors tid. Har vart och frågat när dom ska få in dom typ 3 gånger och däremellan köpt 2 par skor för att dämpa suget en liten aning. Så i morse gick jag till butiken som jag besökt lite för många gånger den här månaden och frågade om dom fått in skorna. Ja, dom höll på att packa upp dom. Jag fick mig ett par och var nog en av dom första att få dom i mina händer. ÅH det känns så himla bra.



Väldigt dålig bild, men här har ni dom!


GRATTIS ALEXANDRA 20 FUCKING ÅR IDAG



Jävlar vad jag hoppas att dom dricker rosé och skumpa nu.
Bunny har ju snott min Alex och dragit till Kreta.
Men på lördag får jag träffa mina sötnoar igen och fira apan!


Vad sägs om..

Vilken otroligt givande helg jag har haft. Eller inte. Inte så wildgirlz iaf. Igår var jag Taxi Emma hela kvällen. Så sjukt tråkigt. Var tvungen att ligga hemma och vänta på att telefonen skulle ringa från olika håll.

Fick lite tråkiga saker gjorda dock. Har börjat rensa ut garderoben och slängt massor. Ska sälja tävligskavaj och ridhjälm eftersom jag inte har ridit på några år. Inte hästar iaf. Höhöö.

I veckan kommer mitt nya kök och när lilla papi monterat det så ska jag ääääntligen flytta. Så jävla värt. Har inte längtat så mycket fram tills nu men fyfan vad skönt det ska bli att ha min lilla egna lägenhet. Det var ändå typ 2 månader sen jag köpte den nu.
Sen blir det crazy inflyttningsfest och party varje kväll hemma hos mig(Stackars mina grannar!)

NU: Ikea!

ÖNSKA

Fick nyss ett sms från Alex. "landat nu....." Åhå, önskar jag var med dom. mitt svar blev "lämna mig aldrig igen". Hehe. Ska tröstshoppa nu bara för det.

Behöver nog ett glas rosé också. För imorgon ska man ju tydligen vara taxi.

Hoppas dom kommer får en rejäl partyvecka där nere och shotta som fan för mig!


Sen vill jag aldrig bli ett år äldre än 25, då är man fan gammal..Fårkött gillarjag dock,.

USE YOU

OSKAR LINNROS, Vill du gifta dig med mig? Hhöhöhö.



Men det här är typ världens bästa låt just nu!

jag börjar tro att vi kan gå geeeenom eld, bara för ikväll

Orka vara så positiv som jag kommer att vara nu, men jag kan bara inte låta bli.
Om det inte går att vara perfekt. Så är i alla fall mitt liv så nära perfekt man kan komma just nu.


Igår kväll var väl egentligen tanken att sova tidigt. Men struntade i det. Åkte med alex för att träffa upp fjAnt och rob, satt på en brygga och skrattade. Älskar att göra spontana saker, mer sånt tack!



det roliga är att det där var i början på kvällen


söndagen den 15e

Gårdagen var sjukt sliten, men också väldigt bra! Hann ta en paus från allt städande och sova i 3 timmar mitt på dagen. Det var värt, dock inte så trött på kvällen sen. Men det gjorde ingenting för jag fick sällskap senare på kvällen. Gillar söndagar om man får spendera dom som igårkväll/natt.

Dock började jag jobba kl. 8 imorse. Jag blev upptvingad ur sängen kl. 7, hade legat kvar om jag själv fick välja. Då hade jag 20 min på mig tills tåget gick 7.19. Hehe. Skulle även lämna tino hos farmor och farfar däremellan. Slängde på mig kläder på 5 min sen fick jag skjuts för att lämna lillen och sen till stationen. Kände mig jävligt snygg då måste jag säga. Sminkade mig på tåget. Men kunde inte bry mig mindre om mitt utseende än jag gjorde i morse. För jag var så sjukt trött. Har sovit 4 timmar i natt, natten innan det vart nog inte många mer timmar än så heller. Fredagen samma där.
Men det är vad helger är till för, att inte sova.

Ikväll ska jag träffa min favorit Alex. Den jävlen och Bunny drar till Kreta utan mig om några dagar.



Tino fick ha fluga och jag fick ha den obligatoriska kräfthatten.


THE KRÄFTSKIVA 2010

Kräftskivan man minst sagt lyckad. Du som inte var där missade något om man säger så. I och för sig var bara dom bästa inbjudna så känn dig misslyckad om du inte var det.
Stress, stress fram tills alla kom och hjälpte till och bära bord, duka och så vidare. Vid 21 satt alla till bords och kräftskivan hade en lång natt framför sig. Mellan Johans tal och dom fina snapsvisorna hann man knappt äta, men skåla väldigt mycket.
Har ingen aning om när musiken tystnade och kvällen dog ut. Men kan dom sista ha vart igång tills kl var 6 kanske? Mycket möjligt.
Det var inget bråk, alla var glada, och så vitt jag vet så var det bara ett glas som gick sönder. Men bäst av allt, ingen tog av min dricka utan lov! Så kvällen var faktiskt helt perfekt.

Dagen efter vaknade jag upp sådär vid kl. 8.30 och den synen som jag såg när jag gick ut på verandan vill jag helst slippa se igen. 3 bord fyllda med kräftor, glas, fimpar, burkar, flaskor, massa disk, matrester, och getingar. Jag fick lite lätt ångest och kunde inte somna om, så jag greppade en svartsäck och började städa. Snälla, snälla Anton och hans kompisar hjälpte mig att städa undan allt där ute. Sjukt värt! Medans 6-7 andra låg och sov tills typ 11 på övervåningen.

Jag ramlade i trappen, någon gång under kvällen. Fick ett skrapsår på armbågen, det är väldigt oskönt.
Ett nytt inlägg dyker upp snart, om hur trött jag är.

P-P-P-PARTY EVERYDAY

The Kräftskiva 2010 är äntligen här. Ikväll smäller det. Massor med människor kommer hem till mig iväll för att skåla, dricka alla flaskor tomma, sjunga snapsvisor och självklart äta kräftor. Vädret är minst sagt på våran sida idag så vad kan gå fel?
Att Elsa blir för full och dricker röd mjölk? (har köpt mjölk för säkerhetsskull) Att någon har sönder något?(det är lugnt jag har redan råkat riva ner lampan i vardagsrummet) Att någon dricker upp min dricka?(som förra året) Ja om någon gör det blir jag fan arg.

Två saker som fattas är Johanna och Sebastian. Dom dissar oss för Paris! Tror dom båda ångrar att dom inte åkte hem till Sverige denna dag då både Joes best friends och Sebs best friends faktiskt kommer att vara här ikväll.

Men så kan det vara. Nu har jag massor att fixa. Varför är ingen här och gör alla saker åt mig?
Gaah.

SKÅL!


ALL I DO IS PARTY

Och då var vi redan på slutspurten av sommaren 2010! Och inte fan har den här sommaren varit något att hänga i grannen, tack för värmen, men ja det fick man ju inte njuta av SÅ därför tänker jag vara ledig så jävla mycket det går nästa sommar! Planerna just nu ser väl ut såhär: (sjukt att man redan planerat nästa sommar ;) haha)
SOMMAR 2011

* YACHT WEEK
* VISBY - STHLMSVECKAN
* ÖLAND - STRAND
* ROSÉ MOËT ROSÉ MOËT ROSÉ MOËT
* SANDHAMN
* London/Grekland? Only time will tell

Men det bästa av den här sommaren står på ingång! MIN 20 ÅRS DAG och KRETA!
I fucking love my life (and my clothes) heheheheeh ;)

Jaha, ni ville se ett bildspel på kommande sommar, vänta då..;)
Unzunzunz yaaaaaaacht weeeeek

ka-ka-ka-kaaaallllis

Bästa STRAND!

1 2 3

MEN SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL DÅ!

SHOPPAA LITE MER DÅ!

Tror jag har 4-5 ouppackade påsar på mitt rum med grejer som jag shoppat. Har två som står i hallen. Och på min mail så står det orderbekräftelse, orderbekräftelse, orderbekräftelse osv. Heh. But I like it!

Idag shoppade jag på Lexington och Scorett.

Vet ni vad? IMORGON ÄR DET FREDAG!!


As busigt



MMM, buuuusigt.
Om man vill hotta till vardagen lite så kan man göra som jag.
Få busiga sms, förutsatt att man har en kille som vet hur man använder en SLANG!


SCHTEK PÅ

Här kommer en liten schtekarguide för alla intresserade

Vi börjar med de vanligaste negativa.
1. Schåsigt - korrekt översatt, såsigt - betydelse: För mycket av något, för mycket av något dåligt! 
2. Klasslöst - korrekt översatt, klasslöst - betydelse: Något som inte är bra nog för en riktig stekare.. 
3. Lågkonja - korrekt översatt, lågkonjunktur - betydelse: Allt dåligt kan hända under lågkonjunktu, därför är allt lågkonja!
4. Oamusant - korrekt översatt, oamusant - betydelse: Gammalt ord för "inte underhållande"

Över till det postitiva, det man ser och hör oss säga bra många gånger fler än negativa:
1. Världsklass - korrekt översatt, världsklass - betydelse: "Det kaninte bli bättre" 
2. Top Notch! - korrekt översatt, Top Noch -betydelse: Perfekt!
3. Högkonja - korrekt översatt, högkonjunktur - Allt som är bra kan hända unde högkonjuntur.
4. Amusant - korrekt översatt, amusant - betydelse: Underhållande
5. Sinnesbra - korrekt översatt, jättebra - betydelse: Jättebra!

Glädjeuttryck: 
1. Schöndär - betydelse: skönt, bra gjort!
2. Bra där! - betydelse: Bra gjort
3. Schtekhet - eeeheheh, används flitigt på alla schtekheta grabbar (dom är bara schtekheta med en Dompa Vintage i handen)
4. Schtek! - Något som är schtek är helt enkelt för oss
5. Moët - flarran - det kan bara var glädje!! 

Och tänk på: Använd engelska uttryck så mycket som möjligt (vi är beresta), och så mycket förkortningar du kan(flarran, högkonja, frilla, glajjer osv.) hela tiden!

Come come baby come be my toyfriend...


...LET ME PLAY WITH YOU!




I wanna put you in my closet...


BARBARA

Alla har väl en uppblåsbar barbara under sängen. Och en Mr rabbit?
Hittade nyss alex ägodelar i alla fall.
höhöh.

HERO

"EMMA HÅLL I HATTEN FÖR HÄR KOMMER DOM" Alex när hon visade mig ett par orgasm skor. Man skulle kunna sluta äta i en månad för att få ha på sig dom. Det första jag ska göra på måndag är att springa och köpa dom, MJAU.
Här kommer ett par andra ORGASM SKOR!
Just nu sitter jag och kysser dom. Sen ska dom få följa med till saluhallen.
Haha just det. Förra helgen gick det så vilt till så att en tand blev avslagen. Ja och ett blåmärke på läppen då.
SNYGGT!

I THINK I LIKE IT

FYFAN VILKET TRÅKIGT INLÄGG JAG SKREV NYSS! RADERADE ALLT OCH PUBLICERADE DET HÄR IST!



MMMMMMMMMMM


kl. 22 46

En kompis till mig ringde nyss och frågade om jag hade grädde hemma. Hon och pojkvännen "skulle göra våfflor".
Undrar vad dom skulle göra med grädden egentligen?

Höhöhö, dålig humor såhär på kvällen.
Godnatt.


Snyggt

Då var den värsta dagen avklarad. En jävligt skum sådan, då man fått reda på vissa saker som man aldrig trodde. Det bevisar bara att man kan ha jävligt fel om saker.

Visste ni förresten att det är inne med att ha ett blåmärke på läppen? Ahh, för det har jag. Jävligt hett. Går inte ens att täcka med smink. Och nej jag har inte vart i slagsmål. Inte ett sånt där man slåss iaf, höhö!

NU: SATC, bra avslut på dagen.


Don´t get me wrong, I hate sundays. But I liked this one

Gårdagens utgång var ungefär som Öland. Började kanon, med lite motgångar. Sen var det askul. Sen spårade det som fan. Sen vart det lugnt igen.

Började gårdagen med att gå Prideparaden med Elsa o Johan. Lika roligt som vanligt var det.
Senare åkte jag o Alex in till stan igen, taggade som bara den. Hem till Rebecca o förkrökade. Men allt blev kaos när jag kom på att jag glömt leg o bankkort hemma i KNIVSTA! Jättekul var det att åka hela vägen från sthlm till märsta, där min snälla bror lämnade mina borttappade kort och sen tillbaks in till stan igen. På vägen tillbaks kissade vi rosévin och körde rosédropp. Då var vi på topp igen när vi intog Sommar!
Det var äckligt mycket människor där inne. Men tillslut hittade vi ett bord till vårat stora sällskap och vi hade det ganska bra där fram tills stängning. Då vi avslutade med att dansa till Håkan!
Sen var det här allt spårade. Men jag tycker inte om att skriva om alla dåliga saker så vi skiter i det. Efter ca en timme satt vi 6 pers i en taxi påväg mot Rimbo(hahah). Det vart en dyr resa. Men underbart skönt att lägga sig i en säng och somna. Myste i den sängen fram tills strax efter kl. 17 idag. Värd dag.

Det har vart en supersöndag och kommer att forsätta vara det fram tills att jag kommit hem från min promenad med alex nu ikväll. För sen kommer jag sakta men säkert inse att inom några timmar är min 6 veckor långa semester slut. Helt gone!
Det är nu mitt liv som helgare forsätter. Död, tråkig, jobbande människa i veckorna. Världens gladaste människa på helgerna. Har även två fria ensam hemma veckor framför mig. Känns helt okej.

Nu blir det snart en välbehövd promenad med den bästa!


RSS 2.0