Helgens få bilder

  
  
bild 1 och 2, helgens inte okej. 3, Emma och Annie, 4 Bunny är sugen 5, drinken också


Taggade tjejer i hissen, (ja annie posar med en Juiceförpackning)

Från söder till U-a

Det blev inget onyktert bloggande inatt. Men snart är vi det. Så det kompenserar upp det hela. Vi tog precis våran första shot och drink. Så livet är ganska så bra just nu.
Om vi sammanfattar nattens bravader så var det galet som vanligt. Vi började med firande av Rövbeck. Sedan vart det åkande mellan olika ställen tills vi fastnade i stan, repris ala förra helgen. Men som tur är har i snälla kompisar som hämtade oss. Och vi tog oss till Knivsta och Uppsala.
När klockan slagit 4 och taxin stannat utanför mitt hus så trodde jag att jag skulle sova. Men jag tänkte sova kan man göra när man är gammal. Så jag begav mig till ett hus längre upp på gatan och röjde vidare i bastun o poolen fram tills klockan 9 imorse, då jag tog min sista öl. Det är så det ska vara.

Ikväll befinner vi oss i Uppsala och har våran Bunny här. Vi får se vart vi beger oss ut i denna natt.
/ EMMA (som skrev) och  ALEX




NU K-Ö-Ö-Ö-Ö-Ö-Ö-Ö-Ö-Ö-R VI

Welcome to our crazy world

Hey bitches.

Det här är våran nya blogg. Vi tycker att namnet förklarar mycket. Men för att dra en kort förklaring så är det här det händer. Ni kommer wanna be us.
Det var tydligen för stort projekt att åka till Sigtuna i onsdags. Så vi tog vårt pick och pack och drog till Tegelbruket. Det var crazy som vanligt när vi är där. Vi var dock inte klädda för det. Men festade såklart som dårar iaf. Träffade gamla och nya homies. J to the O och GOOOORAN.

Ikväll bär det av till söders höjder där alkoholen kommer att flöda som studenterna den 5e Juni, förövrigt en oförglömlig dag.
Hörs senare i onyktert tillstånd.

PEACE!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0