Kvällsunderhållning


jag peelar mitt ansikte varenda dag med grus i. 16 sep -07

vaddå grus?? Typ ifrån gatan eller? :o


HAHA men hur kul var inte det här då? En sak är säker, på stylesearch blir man alltid road när man är trött, hahaha fyfan..kan inte sluta garva. Skitkul vare, och nu ska jag sova. Imorgon väntar städning, plugg, träning och jobb..Känns som att det kommer bli en lång dag.

Godnääääjt

suuuuuuuuuuuckkkkkkk

palla jobba, faaaaan vad tänker jag med? inte fan är det huvudet iaf...ångest skit piss, 15 dagar i rad check check

hejrå, nu ska jag seriöst dö nånstanns

mjaaaauuuu

Emma har ju gått och blivit vaccinerad mot svinis och jag hittade en ganska passande bild på vad som kan utvecklas.. Så Emm nu vet du vad du har att vänta dig



Hahahaha så lovely

Dålig uppdatering över helgen i know, hoppas eran helg varit bra :)
Dagens planer består utav träning och plugg, skitkul.

Ja då ses vi på lördag, nååååånstans!

Hejsan alla glada! Haha.
Har precis kommit till jobbet, slängt in första tvätten och tänt upp här på spa avdelningen. Nu äter jag frukost bestående av jorgubbs yoghurt och nötter och inväntar alla terapeuter som ska jobba idag. Det är första gången för nästan alla. Men förhoppningsvis hinner jag med tåget som går 18.10 ikväll så att jag slipper vänta på nästa tåg eller alternativt åka pendeltåg(vilket suger). Då ska jag åka hela vägen till älskade Uppsala och springa hem till alex så jag kan sjunga lite Lips och såklart tagga till lite. För ikväll ska vi ha väldigt roligt!

Just det, Alex klarade inte ens ett helt dygn, jag blev lite förvånad där. Hon drack cola igår! Jag känner henne allt för bra. Hon har en ny regel som säger att hon får dricka/äta vad hon vill på helgerna och det låter mer rimligt.
Så var det med det.

Nu ska jag se till att den här dagen går fort också.
PUSSS

Tror ni att hon klarar det?

Jag fick ett leende på läpparna när jag gick in och läste vad lilla pallen skrivit. Tror ni att hon kommer klara det nyttiga livet? Jag vet svaret på den frågan, nej det kommer hon inte. Jag har hört det för många gånger.
Själv ska jag endast dricka cola, käka fryst kebab, thai o köra ölrace varenda dag för att se om jag går upp i vikt. Skämt åsido. Men jag ska seriöst ta en bild på henne när jag ser henne äta en onyttig grej nästa gång. Det där med att banta och gå på dieter är bara bullshit mina vänner. Visst, man kanske inte ska käka snabbmat varje dag, men vem fan gör det?
Man ska äta det man känner för och träna!
YES det var det jag skulle säga.

(alex kommer bli mer taggad av att vara nyttig när jag har skrivit detta, för att hon ska bevisa att hon visst kan vara nyttig. Men som sagt jag vet att det inte kommer att bli så)

Bulletproof

Tror jag har seriösa sömnproblem, är skittrött men jag kan inte sova :( buhu..

En rolig grej som hände i veckan:

kund- Men gud vad jag känner igen dig!!
jag- hehe..okej?
kund- är din pappa invandrare?
jag- haha, nej..
kund- nu vet jag!! Du har gått på Gränby skolan?
jag- nej, jag gick i sthlm
kund- nej! du gick på Gränby
jag- nej jag lovar
kund- iofs har jag handlat här några gånger..
jag- ja, då måste du ha sett mig här
kund- ja va tokigt det kan bli

Alltså hahaha, vissa människor är ju för roliga. Det roligaste av allt var ju att hon frågade om min pappa är invandrare, say what? vem frågar sånt? hahaha. Tycker jag ser ganska svensk ut =/

Nej nu ska jag seriöst försöka sova..IGEN, har ju faktiskt lovat er att gå upp och springa vid 8, yeeej (a)
Hörs då. Godnajt!

Hello healthy life

Imorgon (notera att det är fredag) rivstartar jag helgen med att bli en gnutta nyttigare än vad jag vanligtvis är. Måste ta tag i det där nu, det är inte roligt längre. Ska köra en skön LCHF anda och tyvärr måste bakiscolan bytas ut mot bakis-Vitamin Well. Detta betyder alltså:
- Inge mera fryst kebab från Mac Jack
- Inga mer ölrace med thaibuffé på Thaivillage, eller ja ölrace är okej.
- Inge fyllekäk
- Inga bakispizzor
- Inga nattliga besök på statoil
- INGEN COLA :(

Det här kommer ju ta ganska hårt på mig, men som tur är har jag ju som vanligt fredag och lördag att se fram emot, då jag inte tänker bli nån tråkig hälsomänniska och faktiskt festa som vanligt varje helg, om vi bortser från den goda maten då :) Måste också komma iväg till gymmet i alla fall 4 dagar i veckan. NU KÖR VI, beach 2010

Och mina vänner, jag ska gå in stenhårt för det här nu och jag hoppas verkligen att jag fixar det, eller det är klart jag gör det! Dags att skriva inköpslista till papi, nu ska diverse alger och kosttillskott köpas, skämt åsido hahaha men dags att byta ut frukostmackan till en smoothie, welcome back pissliv.





Imorgon lovar jag er att jag ska gå upp klockan 8 för att springa en sväng. Fyfan, vad har jag gett mig in på? Önska mig lycka till, det kan nog behövas :)

Tycker synd om mig själv

I tisdags ramlade jag i trappen. Var lite för snabb ner och då hamnade jag på rumpan och gled ner några trappsteg. Vred till tummen på samma gång, har fortfarande ont. Plus att jag har fått ett blåmärke på höften. Sexigt värre. Igår vaccinerade jag mig mot svininfluensan, eftersom det kom en till jobbet och gjorde det. Det gör jävligt ont i armen nu efteråt kan jag lova. Ont i skallen har jag haft också. Sen när jag var på vapiano idag så fick jag inte den maten jag beställt. Tomat ist för pesto. Inte okej. Så ja, jag tycker att jag har rätt att tycka synd om mig själv idag.

Men vilken tur att det är fredag imorgon. Jag hann aldrig berätta våra plans för veckan. Men som vanligt går veckorna fort och man hinner aldrig med det man tänkt sig. Några av planerna hanns med och vad som fortfarande kvarstår är att jag och alex fortfarande suger riktigt hårt på guitarhero rockband (micen) och måste öva lite. Men det är inte lätt när 95% av låtarna är sånna som man aldrig hört förut.
I helgen jobbar vi båda, men det är ingenting som stoppat oss förut. Så om allt går som planerat ska vi hooka några snygga människor på lördag och dra ut i uppsala. Det var ganska länge sen sist, så det ska bli roligt.

Nu ska jag ut med lille vovven och sen sova, upp 6 imorgon (synd om mig igen)

Lovar att jag ska vara glad imorgon!
Pusssss!

Me like

Det ryktas om att den här lilla jäveln har dykt upp igen



Kan bara säga det att vi kommer ha väldigt kul tillsammans den här vintern och bli inte förvånade om det tycker upp massa crazy pics med överstående i bloggen. Som vi har längtat ;)
Kanske ska köra en sväng till K-town och spana in underverket, hörs senare! Kisskiss

l.o.v.e

Åh jag är så glad! För ett par månader sen provade jag världens sötaste jacka inne på Topshop men den fanns tråkigt nog inte i min storlek. Nu såg jag att dom hade fått in den på webbshoppen så nu är den lilla sötnosen på väg hem till mig. Gud va myyyys. Blir kanske lite kall att ha i vinter men det skiter jag i :) Funkar ju bra så länge det här pissiga vädret ska fortsätta såhär med regn och plusgrader.
Nu kan jag sova gott :) Gottnatt!

SMS-Roulette

Ett antal gånger då vi har haft tjejkväll och kanske druckit lite för mycket vin (eller inte, bara pinsamt att erkänna att man är lagom störd i huvudet i halvnyktert tillstånd) så har vi kört sms-roulette. Kan vara bland det roligaste man kan göra när man inte har nått vettigare för sig. Jag är en no banger, vilket betyder att jag princip kan skicka vad som helst till vem som helst, ja om vi räknar bort chefen och diverse kollegor.
Men iaf, så jävla rolig grej och jag tänkte slänga in ett par videoklipp på vart vi har fått inspiration ifrån, dock brukar våra sms oftast vara av den grövre varienten så jag tycker att smsen i klippen är ganska ofarliga men det kan ju vara kul det med :) Enjoy, hoppas jag gjorde din måndagskväll nu




Något säger mig att det kanske kan bli en sväng roulette imorgon eftersom jag ska chilla med min partner in crime så känn dig älskad om du får ett sms, hrm eller inte ;)

XOXO Gossip girl mjjjaaauuuu

Segt internet

Har tagit mig ett bra tag att komma in på blogg.se. Det är riktigt segt. Så jag får berätta våra plans imorgon. Om det finns tid för det då. Med risk för att det kommer att bli en sen kväll imorgon så vågar jag inte lova något.
Just nu har jag inte tid. För nu ska jag(mamma) beställa en liten crosstrainer till lilla mig. Wiioohh beach-10 here I come!



mjaaauuuu!


Tjejer hatar tjejer, så är det bara.

All denna avundsjuka som kastas över bloggen..Fatta att ni aldrig kommer att bli som oss och lär er att leva med det, jag förstår att det är svårt men svaret är och kommer alltid att vara NEJ, ni får inte köpa wildgirlz.blogg.se

Senast idag var det en hatare som la ner all sin måndagsenergi på att Hata, why man?

Postat av: anonym

As mobbad, har aldrig ens hört talas om dig blogg. wannabe känd? PHAHA! "självklart läser du wildgirls blogg regelbundet" jag vet inte vad hahahahhahahahahah!!!! skaffa dig ett liv herre gud


Kärlek till svenska folket, ni är ju för gulliga. Glöm inte att läsa bloggen och hata lite extra för varje dag som går ;)

/ WILDGIRLZ


Lagom Taggad

Jag körde på lite för hårt med lip injecion i helgen. Har astorra läppar och jag tror till och med att jag fått en liten spricka. Buhu. Det får bli lypsyl för mig i veckan.

NU: Jobbet
SENARE: Ska jag berätta vad vi ska göra heeeela veckan och sist med inte minst i helgen.

Kisskissbangbang

kändisvibbar

Tove i Idol hade på sig min zebrakavaj från tjallamalla i fredags, eller min och min..En likadan, gud va mysigt..Så nu sitter jag här och pussar på den, vi är ju faktiskt lite kända..



Jag har skapat ett quiz på FB, hahah inte så otippat kanske

http://apps.facebook.com/hur-wild-abr-beibajj/?st=1258928228&o=1&source=1

Skitroligt är det och jag vet att ni kommer att tycka det också, skön underhållning såhär på en pissig söndagskväll. Jag är skittrött, borde sova men pallar inte. Har blivit skadad av den jävla julmusiken som har börjar köras på jobbet, jag spyr på skiten. Måste pumpa some good shit nu.

Godnatt partypeople

Quiz-Queen

Jag har upptäckt en rolig grejj på fejjan, sjuka quiz. Haha, dem här små jäklarna brukar få förgylla min kväll. Skitkul ju, 10 poäng helt klart

3.
Om nån spelar dålig musik i skolan och du hatar det va ska du göra?

Recovery day

Igår tror jag var den tråkigaste dagen på ganska länge. Började piss, slutade piss = jag gjorde ingenting på hela dagen. Solen var framme, och det var nog det enda bra med den dagen. Och några mail (hih).
Har troligtvis nästkommande helg planerad och det känns skönt att veta att det kommer att hända något nytt då. Men först ska veckan bli avklarad. Förhoppningsvis ska några kloka ord komma ur min käft, hämta diverse grejer och så ska denna vecka gå lika fort som vanligt.
För på söndag är det första advent och det är lika med bakis-bak eller hur var det?

Nu ska jag forsätta med att lägga en mask, fixa naglarna och duscha så man känner sig fräschare än vanligt!
PUSSS


raaaaaawwwr

Hett diskussionsämne i mitt kök just nu: "tror ni sperman luktar tonfisk om man äter mycket tonfisk?"

Småpojkar är ju för gulliga

Slitet

Igår firade vi Emma i Knivsta, och som vanligt så blev kameran liggandes kvar i väskan, why man? Måste fan bli bättre på det där, har iaf en sweet bild på min kära mobil men jag är alldeles för trött för att orka lägga in den nu så slänger upp den imorgon eller så. Sent blev det i alla fall, när klockan visade 10 över 7 kändes det som att det var dags att sova då jag skulle upp 8 igen för att jobba, kul? Inte så, men jag gillare :)
Gled ner till ICA, träffade Emma, hällde i mig Vitamin Well sen var jag fit for fight igen, kändes dock inte så fräscht att jobba i gårdagens smink och kläder, men hey, det är så det ska vara.
Nu ligger jag i sängen och halvkollar på Robinson Karibien, så jävla sämst. Ser ut att bli en lugn kväll då jag faktiskt borde prioritera att sova, men visst jag kan erkänna att jag är lite sugen sådär på att joina Annie och co för krogen, men mer jobb väntar imorgon så det smartaste är väl att ligga kvar här. Fyfan, hatar att vara hemma helger, BBBB.

Är inte alls motiverad för en lång tråkig vecka, men måste ta tag i teorin nu så jag ska verkligen vara en good girl och plugga dom dagarna jag är ledig. skulle vara smashing med det där jäkla körkortet nu så vi kan åka på roadtrip ner till Danmark och Tyskland, mys. by the way, Grattis bunny som fixade det tidigare i veckan! :)
Är ledig hela nästa helg och Emm och jag har planerat in fina krejer då, kan inte säga mer än att hoppas den här jäkla veckan går skitfort, vore guuuuld.

Nu ska jag inte tråkiga ut er mer, hoppas ni får en roligare lördagskväll än jag, Pözzzzi

15 BAAAAZZZZZZZZ (BAST)

GRATTIS DIN JEFLA ZIGIENARE <3<3<3<3<3<3<3<3


BABY BABY

GRATTIS LILLA JAAAG :D
Alex hoppade nyss in i dushen. Sen tog hon fram mat som JAG skulle laga. JAG ? tror hon seriöst att jag ska laga mat till mig själv på min födelsedag. Då trodde hon fel. Skrattar sist som skrattar bäst säger jag bara när hon kommer ut och ser att jag inte gjort ett skit. HA ! Jag får nog svälta ikväll :(

Jag känner på mig att den här kvällen kommer att bli great ! :D Kanske blir ett senare inägg.
Puss på er

I don’t wanna be friends

Sorry för kass uppdatering, vi har varit så jäkla upptagna med att injicera botox i hela kroppen, extra mycket i pannan dessutom så vi har inte haft tid att blogga. Nu sitter jag och väntar på mat, jag ska äta sushi..JAG äta sushi, det trodde ni aldrig skulle hända va? Nej inte jag heller, men dom där jäkla asiaterna kan sina grejer kan jag lova. Men ja..jag äter faktiskt bara dom med lax och ris så så jäkla grym är jag väl inte då.

Imorgon fyller baby år :D 15 iiiiiih HAHA. Så som jag säger varje torsdag (dag) ALL IN!



Godis är till för nooooooobs, så det passar ju inte så bra här va.
Fyfan, SKÅL

Stone cold sober

Igår tappade jag humöret på en gång. Måndagar är alltid bra, för jag jobbar bara 6 timmar. Men bobsan var sjuk igår så jag fick hoppa in för honom och jobba kväll. Då vart den dagen allmänt tråkig på grund av många anledningar. Men idag är jag glad. Dels för att jag ska hem till lill-pärlan och göra något väldigt roligt ikväll. Förhoppningsvis så har hon fått med dig ett asos paket hem också. Sen så när jag stänger av den här datorn så är dagen snart slut (dock är det ett tag tills dess men det gör ingenting).

Den här veckan kommer gå grymt fort. Det ryktas även att den här helgen kommer att bli grym.
Vill du joina? ;) Då vet du vart du ska befinna dig på fredag.


 

mjauuu!


Lammkött

Tydligen är jag och Emma inte lammkött längre utan fårkött, snyft..hahaha

Har typ noll blogglust idag, står bara helt stilla i huvudet, sorry.

Grattis Papi, I love you/ lill-pärlan

Hey there summerboy I`m taking off my heels, let`s go for run Have a little summer fun, Bikini tops, coming oh, oh, off

Lady Gaga är min gud, finns ju fan ingen grymmare artist, jaggillaresomfaen. Vad vore livet utan Gaga?



Kan bara konstatera att jag längtar som fan till sommaren XOXO

Såndära super söndags ångest

Tänkte skriva något seriöst. JAG ÄR SÅ JÄVLA BAAAKIS! Fortfarande...

Men jag kan inte låta bli att längta tills helgen.
Thats all.


Wake up in the morning feeling like P Diddy

Söndagsångest. Bakis. Cola.

Fyfan, Hejrå


Njaa


Ta inte förra inlägget så seriöst.


TJAAAAA FAAAAANNNNNN

Me so horny, me love you long time. haha neejjjeee. Nu är vi i Knifetown hos några sköna grääääbbbbbar, och går ALL IN, som vanligt :) Ikväll ska vi fucka ur på ängbykrog och emma ska sin loverboy long time (plus 65 tåls att säga) KNIVSTA FÖR FAEN. FÖR AIK HAR TAGIT SM GULD OCH SVENSKA CUPEN DUBBLISH FOR LIFE. Rebecca och Denise dom mongona skulle till grodan, varför när dom kan vara här? fyyyfaaaaaaaaaaaaaaannnnn, kom hiiiit niggers. NÄSTA helg är det all in hos ÄRLESTHÅL'S mys, party, yeeeeejjj TAGGATAGGATAGGGGAAAHHHHHHHH

Vad gör ni ikväll? I LOVE YOU LONG TIME/ WILDGIIIIIRRRLIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Hehe...

"Anneli, 40, trodde att hon var en häst"





”Gnäggande galopperade jag in på psyket och började äta på en blomma som stod i fönstret. ”.
No comments...
Eller jo en kanske, jag känner mig övernormal just nu


Ibland blir det fel någonstanns

Hahah dom som känner mig vet att min humor är jävligt grym, nej det är nog jag själv som tycker det men vi kan ju låtsas haha. För att komma till saken så såg jag en kommentar jag hade skrivit i en blogg och den löd:

Postat av: SUCKER

Hyrungar, kolla mina havskräftor i min blogg, 677 :- st, jävla fint erbjudande

2009-10-25 @ 15:25:41
URL: http://wildgirlz.blogg.se/

Jag menar, va fan liksom? Och halv 4 är den postad, är det ens lagligt att ha så dålig humor vid den tidpunkten? Haha nu sitter jag här och asgarvar för mig själv, fan va dålig jag är.


Moufassa Al Jihad, Que?

Who the fuck are you? hahaha

Kvällen blev sjukt lugn med Idol, girltalk och godis, kan behövas det med ibland även fast vi taggade till där ett tag haha men tro det eller ej så var det faktiskt skönt att bara vara hemma ikväll. Då både onsdagen och torsdagen har varit helt kaotiska på jobbet så var det lugnare idag och vi kunde stänga redan runt 7 snåret, jäkla skönt för annars hade jag missat idol och det hade varit k-a-o-s eftersom Erik var först ut :)
Imorgon går vi All in i knifetown, fast blir nog ganska lugnt på alkoholfronten för min del med tanke på mina äckelpiller och nej Elsa jag har inte klamydia hahaha, det är värre än så...(haha)

Vad har ni gjort ikväll?

Jag hade faktiskt tänkt hänga på låset till H&M imorgon eftersom Jimmy Choo kollektionen släpps, men klockan är snart halv 3 nu och känner jag mig själv rätt så kommer jag fan inte orka palla mig upp, men jag ska ställa klockan iaf. Skulle inte banga på den zebramönstrade kuvertväskan, yuuummmmie

Nej godnatt Sverige =) (och London & USA) Man vet ju aldrig vilka som läser här haha, men London vet jag iaf och JOEHOE I FUKKKKING MISS YOU <3

Saker är inte detsamma när:



Joe inte är här

och...



När MJ är slut

Men fan va deppigt det blev nuuuurråååååå. GODNATT

Satsa?

Fasen vad jag längtar efter våren dom här äckliga kalla vinterdagarna. Jag minns när Alex bodde här i älskade Knivsta och vi satt på taket när solen stekte och det var fortfarande lite snö kvar. Bästa är när man kan gå utan jacka på sig, utan att behöva frysa. Det känns sorgligt att säga det, men den riktiga vintern har ju inte börjat än. Så jag får frysa några månader till.




♥♥♥

Snart är det verkligen dags för mig att gå och lägga mig. Att gå upp klockan 6 är inte min grej. Förutom när mannen i mitt liv(lill-tino) vill ut o pinka väldigt tidigt. Då sätter man på sig dunjackan, uggsen och går ut på tomten barbent. Lär vara jävligt sexigt. Kul för dom som går förbi mitt hus och ser mig där. Alla lär liksom inte fatta att jag har en hund. Men det bjuder jag på.


Who the f**k is VIP?

Jag tog ju som sagt blodprov idag, hatar det. Inte för att det gör skitont utan för att jag alltid inbillar mig att det SKA göra skitont. Jag tror typ att jordens undergång är nära varje gång, usch. Hon tyckte säkert jag var skitmesig och skrattade bara åt mina idiotiska frågor.
Jag hann iaf slänga iväg några ping till Emma innan och hon tyckte jag var lika mesig hon så det var väl bara att bita ihop

Jag menar, vad är egentligen värst? Att tatuera sig eller ta ett ynka litet blodprov?



Men i alla fall så är jag ganska blå i armvecket nu, ser ganska skarrigt ut, hon gillade inte mina levnadsvanor heller..undrar varför?

Vad gör ni ikväll? Jag ska mysa med min älskade Elle-tidning, spotify och godis. Perfekt, fast det hade varit mer perfekt om du var här..
Imorgon är det iaf fredag och det blir lugnt (tror jag). Är nog inte hemma förrän vid 8 och då väntar Idol och Erik, yeej :) Cola i alldeles för stora mängder ska intas också, gud va nördigt det låter hahah. shoot me, hejråå

Sneakpeak


Kul helg...KUL

Verkar bli en ganska lugn helg då jag har fått pencillin utskrivet, och nej det är inte svininfluensa ;) haha. Men ja det suger ju lite. Är ju så sjukt taggad, men det får väl bli nyktert isåfall.

Rebecca skrev nyss:

Becca - SM-Guld 2010 NÄSTA säger: (12.55.24)
tänk när vi bor tillsammans så kan jag baka dem till varje frukost

Hon snackar om scones, haha high five på den, kommer ju knappast gå någon nöd på mig.
Nu ska jag käka lunch, sen sticka och jobba, tror den här lilla finingen ska få följa med mig hem idag


Vi får se, vi får se. Hörs sen!

Wednesday, yes siiiir

Det är onsdag och vet ni vad det betyder? JA - klart ni vet :) taaaaggggaatagaggagatagagaaaa

Så jäkla cool, i want. Porrigaste ever

Annars då? Dagen har varit bra, blev inte så mycket plugg då jag jobbade hela dagen istället, k-a-o-s. Tror jag har andats typ 3 andetag på hela dagen, hahah nej då hade jag inte suttit här nu men ni fattar. Halva reapriset så det förklarar väl en hel del. Men skitkul för alla er som fått nåt fint hahah, fan va jag gillar mig själv.
Jag och min partner in crime har börjat smida lite nyårsplaner, och fan vad jag hoppas att det blir så. Skulle vara grymmaste shieeeten, så nu ska jag spåna vidare på det.

Hörs sen lövers! Puss

Gästinlägg jao

Syster tvingade mig att göra ett sånt här idiotiskt inlägg på deras ännu mer idiotiska blogg, så...
Vad jag vet så festar Alex och EMMA ganska mycket, dock heeelt utan stil (kan vara pga aik).
Sitter och kollar på 2 & halv män med en av idioterna som skapade denna skitblogg.
Aja.. vad mer kan jag säga..? Hoppas de lägger ner skiten snart så man slipper skämmas! Båda är ju trots allt äckliga gnagare som kommer leva på den såkallade "dubbeln" ett tag nu... Tills obolo och gänget lämnar gnägget och det resulterar i en jävla motgång och fest efter att ha spöat brajen i superettan, dvs där båda bondlagen hör hemma.
Ha det bra och sluta läs bloggen!
IIANO ANO ANOII Suzp3ct IIANO ANO ANOII

Vem vare som fuuukkking kasta?

En liten teaser från Jossans styling

En extremt uttråkad tjej

Ja sista bilden är ju ett resultat på hur jävla tråkigt jag har just nu, hahaha och jag är så övertrött, det är en sjukt bra kombo mina vänner. Imorgon ska jag plugga helahelahela dagen, fan va kul, och typ försöka bli frisk. Nej fan va värdelöst att tråka ut er med den här skiten.

Tack Frida för helgens låt iaf:



Så nu vet ni vad ni vad ni ska pumpa i helgen och nu ska jag gå och tråka ut nån annan med mitt skitsnack, SEE YA

Men niggah plz?

http://www.aftonbladet.se/wendela/article6099686.ab

Hahaha, suck it. Nu ska jag ut och gå, borde ni också göra istället för att klaga på onödigt skit PEACE

Can´t wait!

Börjar med att säga att jag vill ha helg NU så har vi det avklarat. Hoppas att den här veckan går lika fort som vanligt så att man kan få känna att man lever igen.
Eftresom det är måndag så tröstshoppade jag lite idag. Ett par nya stövlar. Shoppade visst lite igår också. Fick mina killer heels, och massa andra grejooor. Wiiooh. Ska invigas i helgen om det hinner komma hem tills dess. (från asos)



mjaau


Du är så fin...



Ge mig, ge mig, ge mig, ge mig, ge mig, ge mig......

Jimmy Choo för H&M

Nu på lördag släpps Jimmy Choo för H&M! Sjukt fin kollektion och för fantastiska priser, så skynda skynda! :D
Det ryktas om att Sonia Rykiel är näst ut för H&M och det blir isåfall en underklädeskollektion, intressant intressant.

Annars så är jag dunderförskyld, och det suger något, men det är tur att det är måndag imorgon för det betyder ju faktiskt att jag har typ 1 vecka på mig att bli frisk inför helgen hihi.
På tisdag ska jag till Jossan och bli stylad, rocktema, förjäkla kul. Jag slänger upp lite bilder på kvällen.

Jag har haft nyårs cravings hela kvällen, fan va taggad jag är, 2010 SKA bli ett grymt år, 20 år o grejer det är fan inte illa. 2009 har varit fint också, studenten, vilken jäkla lycka. Även fast jag saknar våra sjukt roliga dagar i skolan, lite sorgligt att den tiden är över :( Jag menar hallå, BUTLER?
Under året hände också en jobbig sak som jag inte tänker skriva ut här i bloggen, men som jag idag är sjukt glad över att det hände. Jag har haft dem bästa månaderna i mitt liv efter det och även fast det kommer jobbiga stunder även idag så vet jag att jag förtjänar så jävla mycket bättre än det som jag hade. You suck long time, kan vi ju avluta med :)
Och så ska vi bara tillägga att när julbocken dyker upp i Knivsta centrum så går fan ingen säker, haha. MYYYS




Det här fiiiiina skärpet är på väg hem till mig, åååh k-ä-r-l-e-k.

Godnatt strangers

ppparty every day



Ge mig ett par killer heels, plzzz


Segt..

Seg kväll, men det kanske behövdes efter gårdagen. Fyfan, mådde som en kung när jag vaknade. not..
Men det är bara att ta nya tag, och vet ni vad? Jag ska ha en sjukt hälsosam vecka hahah, vi får väl se hur bra det går :)

Nej, nu blir det sängen och somna till MTV.

Puss på er

ps. Varför ska vissa saker vara så komplicerade? MJAU

Sthlms största hüüra.

Jag är jätte, jätte trött. Fick inte mer än 2 timmars sömn inatt. Vaknade upp med världens bakis skalle, men det gick bort efter kaffe, pills och lite mer sömn i bilen på vägen hit till jobbet. 

Gårdagen då. Vi båda var väldigt sega på dagen. Men vi fick såklart lov att rycka upp oss. Så vi taggade till, kollade på idol och sippade lite MJ. Vid 22 gick vi vidare till dannie. Trevligt var det. Och sent blev det. Jag kom hem 5.30 tror jag. Men det var såklart värt det.
Jag har dock inte pratat med Alex, för hon vägrar att svara i telefonen. Så jag ska trakassera henne tills hon svarar.

Som vanligt var vi dåliga på att använda kameran. Jag tog ett kort. Men ikväll kanske, ha inte för höga förväntningar på det dock. Vad händer ikväll egentligen?


L-E-D-I-G, mjaau

DET ÄR FREDAG, halleluljah mina vänner! Det skulle finnas en religion som gick ut på att man tror på helgen. Som kristna ber till gud, så ber jag till helgen. Vore inte det något? Jag skulle ju vara bästa pastorn i våran sekt då.

Dom som tror på helgen skulle kalla sig själva helgare.
En vanlig vecka för en helgare ser ut såhär:

Måndag - Man går fortfarande runt som en zombie efter helgens bravader. Endast 1 seg-dag räcker inte för en helgare.
Tisdag - Man har nu insett att helgen är slut på riktigt. Tisdagar är den värsta dagen på veckan.
Onsdag - Lill-lördag. Man Firar att halva veckan gått. Man firar dock inte fullt ut.
Torsdag - Man taggar hela dagen, förbereder sig för att go crazy!
Fredag - FESTFESTFEST, livet är på topp igen. Det finns inte ord att beskriva hur en helgare känner sig på en fredag.
Lördag - Fredag och lördag sitter i princip ihop, man fortsätter bara som man gjorde på fredagen. Men man har liite roligare på lördagen. Heela vägen in på söndagsmorgonen.
Söndag - När man sovit lääänge så sover man lite till. Sen är man redo att köpa en bakispizza och dricka den heliga drycken (efter MJ) cola. Man planerar redan på söndagen vad man ska göra nästa helg. Sen gråter man lite för att helgen snart är slut.



Så här ser några typiska helgare ut


Why man?

Fyfan vilket jäkla land vi bor i. Kallt och jävligt, men jaaaa visst välkommen höst/vintern. Det SUGER, big time för den delen också. Jag har ingen lust att köpa en ful, tjock vinterjacka :( Ge mig sommar, sol och tunna kläder, det är fan livet.
Men nog om det, imorgon är det fredag, yeeeeej :) Idol som vanligt och självklart ska jag sitta bänkad hihi. Förhoppningsvis ska jag pumpa lite Tik tok med Kesha också, helgens låt, aight?

Då mitt intresse för halloween var ytterst litet iår så tänkte jag att det skulle vara sjukt kul att styra upp en riktigt nice maskeradfest, helst i London, (Johanna fattar du vinken? ;))
Frågan är ju vad man skulle klä ut sig till, kanske till Nicklas "Hooooooooker" hahaha, nej nu är det nåt fel på mig för nu har jag kört Darin-viva la vida typ 3 gånger. Man blir ju faktiskt lite kär i honom...Nej men usch, jag har ju pojkvän!?? Sorry Nicklas, I love you long time. (Jag hoppas inte Borat läser detta) Det är ju lite komplicerat på kärleksfronten just nu, jag menar Nicklas, Borat eller Fatty? Gah, jag vill ha alla 3.. Vem skulle ni välja?



Hocker                    Borat               "Fatty" - Hade ingen bra bild, men TYP.

Sjukt svårt, hoppas ni ger mig nåt vettigt svar för min hjärna går ju typ bananas snart. By the way, vet ni att det var jag som uppfann mankinin eller? Själv är jag flitig användare av den, spana in mig på särsta eller nån sunkig park i uppsala i sommar så får ni se. Min är självklart guldfärgad, what else?

Men nej brushor jag palllarrrääääntää, vill bara skänka en tanke och en liten kram till en speciell person som är GONE, haha skämt åsido men ni fattar. Hit them baby!

Hörs imorgon darlings PUSS


Tema : Knivsta ?

När vi ändå är inne på Knivsta så kan vi fortsätta prata lite om våran fina lilla ort. Knivsta har 13.000 invånare... Nej, så tråkigt ska vi inte ha det.
ERIK Grönwall som medverkar i Idol 2009 kommer ju här ifrån. Han är uppvuxen här. Det är lite coolt tycker jag då han verkligen är bäst. Han sjunger ju skiten ur alla andra. Grym kille det där. Jag blir förvånad om han inte kommer till final.

Har minnen ifrån när vi var mycket hemma hos en kompis under mellanstadietiden. Hennes bror var/är kompis med Erik. Har minnen ifrån när han skulle döda hennes marsvin och massa konstigheter.
Jag tycker i alla fall att det är väldigt ballt och roligt att någon som man känner till är med i Idol och lyckas så bra.




Det ryktas även att dom satt upp passfoto bilderna på Erik igen på Knivsta Video.
Stämmer det?


House of Harlow goes "Winter Kate"

Nicole Richie släpper nu en kollektion med kläder för kvinnor, och inte nog med det en kollektion med skor! Kollektionen släpps i februari 2010 och skokollektionen redan i januari.
Jag tyckte smyckeskollektionen var sjukt fin och har höga förväntningar på detta då jag har sett ett par guldklimpar redan.

Dem här får mer än gärna flytta in hos mig!




Priser från 240 - 4100:-

Vem behöver pojkvänner när det finns skor? ;)

Morfintabletter, så jävla B, så jävla 2003.

Det är väl ingen direkt nyhet att mongo numero uno har gått och slagit ihjäl sig lite halvt. Men jag tycker att det är ganska passé att glida omkring med benet gipsat när självaste AIK har tagit SM-Guld, tror fan att han planerade det big time för att slippa få stryk av våra kära FB. Men där tror han fel, för i Siggis går ingen säker, nej inte ens jag.



Nej Steff, vi älskar dig ändå, även fast Orange suger big time (a) <3

När dagen börjar närma sig sitt slut



..och när man ser ut så här, då vill man gå hem.
3 timmar kvar!


Ta mig tillbaka, bara en liten stund..

Med risk att fälla ett par tårar så ska jag skriva ett litet flashback inlägg

- Man kan hitta en brud som man gillar, men man ska inte torska på familjen alltså. - Har jag gjort det då? - Visst fan har du gjort det. - På vad för sett då rå? - Jomen du har ju gjort det - Ta din gamla... - Gnäll inte - Ta din gamla ciggarett och cykla till Bahamas för fan alltså - Håll käften - Det passar dig alltså - Vad fan har Bahamas med det här o göra? - Jo men det är ju dit du ska ju.

* Vallentunalåten - kan nån snälla hitta den åt mig?

J to the O, fan vilka tider - om jag kunde skulle jag spola tillbaka tiden, bara för att få uppleva vissa guldkorn one more time. Mahoniboy, kuddkrig, ankbajs och idioter till busschaufförer. Fotboll, tårar, lycka.

Högstadiet 7an till 9an. 9B. Lösnaglar på toaletten = uppriven Åsa Spolander, extensions, Emilsson ryck i kupolen, Ingela-Plingela, fjortisperiod, Hundhalsbandet, J & R times, solpuder, Klintan, syslöjden när vi bara vill sy små trashiga toppar och klänningar, Cykla i korridorerna = en arg Björksten, sperma-Anders, Fysik-larruy, skönaste fysikvikarien (har dock glömt namnet) men hon kunde typ inte ens svenska, ängby osv osv osv...

Midsommar, Ekolssund - Ingen vill veta vart du köpt din tröja/Mr cool

Skulle kunna skriva hela natten men nu blev det fan sorgligt, en sak är säker. Knivsta kommer alltid vara mitt hem vart jag än bor. KÄRLEK kallas det, så därför bjuder jag på denna låt som våra sköna homies upptäckte för ett x antal år sen.




Och självklart "den" låten som berör det här inlägget mest, njut.



Nej fan va B, det var det och nu är vi back on track again. Det är 2009 och livet leker, även fast jag gillar att se tillbaka på tider som har varit.

Puss på er!

Gimme them bright lights, long nights, party 'til the the sun is rising

Jag älskar leggings, det är nog det bästa som finns, näst efter heels då. Nu när mörkret och kylan börjar krypa sig nära inpå så klär många gärna på sig lite mer. NEJ säger jag till det! Visa upp dina fina leggings istället! Jag menar, vad är kyla gentemot en snygg outfit? - Nothing.
Så nu tänkte jag visa er några av mina favoriter för tillfället, enjoy :)


Lip injection

Alex köpte Lip injection från Too faced för ett tag sen, det är en plumper. Om den funkar? Njaa. Större kanske dom inte blir. Men typ hårdare/fastare. Sen håller den inte så länge heller.
Men Nelly.se har 20% på Too faced idag, så då kanske man ska köpa en, bara för att. Hittade lite andra roliga saker också. Bland annat en b.u.s som tydligen ska dofta piña colada, frågan är om det är bra eller dåligt?

En ganska rolig grej hände idag då jag skulle gå in på 7eleven och köpa en brämis. Jag RAMLADE! Föll pladdask på ett trappsteg. Haha. Gick och skrattade åt mig själv hela vägen till jobbet.


Jag lever idag, morgondagen är för långt bort men vi är här idag.


Imorgon är det måndag och det syyyger, hoppas på att denna vecka går lika fort som föregående. By the way, 1 november idag, en månad närmare sommaren, haha skämt åsido. Men det skadar ju inte att drömma lite.
Annars så är jag jävligt kär och lycklig just nu, kär i mitt älskade lag, g-r-y-m-t. Sorry för allt tjat, men det här är sjukt stort, sjukt. Men nu lämnar vi det :P
Känner mig galet sliten efter en helg med mycket alkohol, typ noll sömn och jobb, så den som ringer och väcker mig imorgon kan ta sig.

Naaajj, nu orkar jag inte med er längre, kan nån komma hit och sova med mig plz? (haha) ..

Godnatt fina läsare!




Guldet

Segern var klockren och vi hade ingenting att oroa oss för. Det var verkligen på tiden. Bajen åker ut och guldet är vårt. Det blir till att fira med champagnen vid nästa fest tillfälle

Nu finns det inte mycker mer att säga. Njut av segern! Loooove.

Tar ut segern i förskott,

Gårdagen blev en ganska tidig hemgång om man jämför med föregående dagar. Men det var roligt att träffa människor som man inte sett på typ 3 år.
Det där med att ta bilder måste vi verkligen träna på. Vi är verkligen jätte jätte dåliga på det. Men bättre lycka nästa gång. Bättre lycka med våran lilla tävling också. Det gick inte så bra på den fronten heller, då det blev oavgjort.

Alex har återigen åkt och jobbat. Jag sitter i soffan och myser med lille Tino och ser reprisen av idol. Nu ska jag försöka få bort allt skit i rummet. Senare är det som sagt MATCHEN!

Slitet, que?

ALL IN FÖR IDAG TAR AIK SM-GULD, HATA GÖTEBORG!

RSS 2.0