En tävling

Nu sitter vi här igen. Redo att gå snart. Vi har en liten tävlig ikväll. Mellan oss två. Men vi behöver inte gå in på spelreglerna. Jag tror att jag vinner(emma).
Om allt går som planerna så kommer denna kväll bli jävligt nice! Massa sköna människor där.
Vi är lite för upptagna med att tagga till just nu. Men vi hörs senare via mobilblogg!

Pussss på er, mjaau!

Dagens konstaterande: Vi saknar Johanna!


Jag ramla omkull och tog mig upp och sen, ramla jag omkull igeeeeen

Nu känner man att man lever igen när ölen rinner ner i strupen. Det är göTT!
ÄNTLIGEN fredag säger jag bara. Det är ta mig fan den bästa dagen på veckan. När man äntligen får i sig dom efterlängtade dropparna alkohol. Okej kanske lite alkis varning där men man är bara ung en gång!

Snart ska vi bege oss vidare till några sköna(också fulla) människor.
Ikväll kommer att bli som en liten förfest till imorgon. För imorgon blir det craazy party! Me like. Jag tror och hoppas på att morgondagen blir lyckad. Men det blir den alltid när vi är med.

Vi kommer att ta massa bilder den här helgen. Har vart ganska dåliga på att ta bilder. Men vi ska försöka vara bättre på den fronten, med start denna helg!

PEACE OUT! Nu checkar vi ut.






FUUUUKKKKKKKKKKKKKA UR - mjau (som vanligt)


Hej sötnosar!


Det är torsdag och sorry för kass uppdatering men ni får inte glömma att vi har ett liv också :) Så vad händer i helgen? Ikväll drinkas det på rejält med vår kära MJ (unusual), imorgon blir det crazy night och på lördag blir det All in med diverse festligheter och (mys)... jag tänker inte tala om med vem/vilka. Men som sagt crazyyy.

Nu börjar våra skallar bli lite snurriga. Men jag tänkte avsluta med BYE BAJEN BYE BYE!





peeeaaaacee mjaaaauuu <3





MER ger mig alltid sjuka orgasmer i halsen



Sugen på en bartenderutbildning på Magaluf?  - eeh ja.

Ge mig maj,juni och en förjävla varm sommar, kan bli den grymmaste sommaren ever, ge mig NUUU





Bakiskäk - fryst HELAL (halal) kebab

Godmööööööörgon alla schöööna människor där ute, trion ligger just för tillfället i sängen framför Sex and the city filmen och slappar. Har fått i oss en väldigt smakrik måltid i form av (läs:) fryst kebab från gatuköket här nedanför, men inte fan var det illa, nej tvärtom det satt som guld i lilla maggen.
Gårdagen var soft och som vanligt gick vi All in med alkohol, rock, gitarrer och snortish, ja vad annars? Annars då, jo deppigt att helgen är över, vilket betyder att det är en hel vecka kvar tills festligheterna tar ställning igen. Har man tur blir det kanske en after work drink på onsdag ändå :)

Från en sak till en annan, vår alldeles egna sötnos "Hooker" åkte ur Idol i fredags, fan, det har sörjts flitigt här kan jag säga, Så ERIK "Perka" kör så det ryker för VI VILL SE KNIVSTA I GLOBEN :)
Ska slänga upp lite fina bilder allt eftersom, tills dess får ni nöja er med den här på Nicklas Hocker





Hörs later, ciiaaaao

FULLAAAAAA!!!!

tja! nu är vi hos mg!!!!!!! fulla som srykt!!!!!!! massa gött folk o grejjer" D;D;D;;D;D;D;
alkoholen flödae genom generna och inte fan blir vi nyktrare!! lol rofl lol!!ett!1!!!!!! tack för en underbar kväll!!! puss stefan, jag älskar digr!!! <333333333333333333333333333333333333



// Daaannnniiie


Tony Irving och penisförtjockning

Vi har inte haft tid att skriva här, för vi har vart för upptagna med att göra boobiesarna större. Självklart hos en specialist i Florida.

Annars är det som vanligt. Livet leker och alkoholen flödar. På boobiesarnas välkomsfest så sprutade vi 200 liter champagne. Men det var det värt!
Just nu sitter vi och njuter av att lördagen bara har tagit sin början, med ett varsit glas rosé i handen.

Men nu har vi inte tid mer. Snart kommer the party people. Så ha en trevlig lördagskväll. PEACE OUT!


RSS 2.0