Favorit

Här har ni dom, mina nya favoriter som jag mer än gärna tillbringar alla dygnets timmar i
Tänk vad shopping kan göra en lycklig :)

I LOVE UPPSALA

Nu tycker jag att stämningen i förra inlägget blev lite sådär. Inte så wildgirlz om du frågar mig. Visst är det underbart att komma iväg från sin hemstad, dock alltid lika skönt att komma hem. Jag älskar uppsala, knivsta! Men vissa dagar är piss och jag måste medge att gårdagen var en sån dag. I alla fall fram tills på kvällen, men sen vart det bra då jag fick dricka några öl på bryggan och bara mysa. Vart plump tills kl. 4 någon gång på morgonen och det var väldigt svårt att slita sig från en mysig säng för att gå hem och ut med Tino i morse!

Så kan det vara. Nu ska jag kolla på kläder och skor som vanligt. Börjar utveckla ett beroende.. Not good. Men jag måste fylla upp mina nya garderober ju!



Uppsala <3 !


FUCK UPPSALA

Har en riktig deppdag idag, tårarna svider bakom ögonlocken och jag vill bara släppa allt och fly någonstanns där ingen annan kan hitta mig. Vet inte om det är för att jag har gjort en annan person ledsen eller för att jag är tillbaka här, platsen och staden jag absolut inte vill befinna mig i just nu, kanske en kombination av dessa.
Fredagen på Öland var den grymmaste kvällen på länge, och jag kan utan tvekan säga att Strand är ett av de bästa ställena jag varit på, det som hände efter kan vi stryka ett sträck över, drama kan man klara sig utan. Men var sjukt uppskattat att få komma iväg en helg och bara köra utan tankar på annat.
Om jag fick önska skulle jag tillbringa alla mina dagar med roliga roadtrips, båtresor, utlandsresor och utgångar men det är dags att växa upp och inse att jobbet kommer i första hand. Men faaaan vilken lust jag har att bara skita i allt och göra något kul. Hoppas på Sandhamn till helgen i vilket fall som helst, jag skiter i vilka som ska dit, hur vi tar oss dit men jag SKA dit.
Öland och Strand, pls take me back..
Sandhamn





Det snurrar i min skalle



Började bra, med champagne



Fortsatte bra med rosé



och en till...



mjaaau



slutade sådär på en bååt, heh.


EMMA ÄR HEMMAAA

Öland var craaaazy. Gick all in första kvällen, helt galet, är fortfarande inte helt återställd. Vi checkade in på hotellet och bytte snabbt kläder och begav oss bort mot en båt som vi förfestade lite på. Sen gick vi in på Strand Hotell där Hoffmaestro hade spelat tidigare så det var bra mycket folk. Grymt bra ställe!
När vi stod i baren så var det en äcklig bartender som spillde en hel drink på mig, utan att ens bry sig om att säga förlåt. Så jag blev asarg, fick en hot shot för besväret. Sen gick det utför. 3 shots till, lite fanta o rosé och en het brandman gjorde sitt kan man säga. höhö.

Vaknade upp i en väldigt skön hotellsäng, inte så farligt bakis, mådde mest illa. Spöregnade gjorde det. Så Alex o jag sprang runt i massa affärer och hetsshoppade. Sen hamnade vi på ett café och jag fick världens äckligaste iste. Senare somnade vi i någon timma innan det var dags för nästa utgång, som var något lugnare.

Nu måste jag hitta den där jävla sladden till kameran, så jag kan dela med mig av lite bilder. Gaaah.

Heheh..

Nej hörrni, nu skjuter vi på Sandhamn en vecka och åker till Öland istället. Roadtrip till Hotell Borgholm och bara framtiden vet vad som kommer att hända där.
DEN SOM LEVER FÅR SE!
Ses snart, på öland!

Sandhamn imorgon!

Hela sommaren har denna händelse vart en av dom man sett mest framemot. Har gjort massvis med annat kul, men jag tror och vet att detta kommer att bli riktigt bra. Imorgon tar Wildgirlz alltså båten till Sandhamn och stannar över helgen. Blir eventuellt Vaxholm också. CRAAAZY WEEKEND!

Just nu packar jag ner föööör mycket kläder och skor. Men det går inte att packa lite. Hur ska det går för oss bo på en båt och försöka bestämma vad vi ska ha på oss, o sminka oss med en liten handspegel? Kommer väl sluta med ett hotellrum(?)

Nu: Brun utan sol en sista gång
Sen: Ansiktsmask, måla naglarna och sova.

PÖÖZZZSS


Prinsessa!

COUNTDOWN


MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORDAG SANDHAMN PÅ FREDAG

 


GO ASOS

Blev precis väldigt positivt överraskad av Asos kundservice. Mailade och frågade om dom skulle få in fler av en apsnygg jumpsuit som jag suktat efter ett tag. Efter mindre än 5 min fick jag ett trevligt svar att dom kommer att få in fler i augusti. Då blev jag glad!

Hejja Asos, helt enkelt.


Stupid boooys

Vart en sen kväll igår med Annie. Det var en bra kväll med massor av snack.
När jag kom hem inatt, runt 3, gick jag inte och la mig i min säng. Jag tyckte att det var en bra idé att vila lite på soffan. Efter två timmar av väntan/sömn/förhoppningar tog jag bort mitt smink, gick upp till min säng och var arg på mig själv för att jag är så jävla, jävla dum. Måste sluta med det här. Aldrig mer ligga på soffan. (Tror att alla som läser det här fattar att det inte är soffan det handlar om egentligen)

Sååå, den kommande veckan kommer att bli bra. Dock börjar ångesten för att semestern snart är slut komma. Men jag kommer att behöva mer pengar snart så det är väl behövligt att börja jobba om två veckor igen.
Blir skansen med girlsen på tisdag, BJ onsdag(eller?), massa fix inför Sandhamn på fredag och sen måste jag klämma in en shoppingdag till. Fick inte med mig mycket hem igår när jag var i stan.

Nu ska jag kolla på The Hills. Spencer är fan helt jävla craaaazy!


allsång!

Okej, jag tog nyss fel på Oskar Linnros och TOMAS DI LEVA!!!

Update: Skojjade bara....Oskar kommer!


Toyfriend

Har man inget vin så måste man improvisera. Sitter på Annies uteplats och dricker en jävligt fin drink, eller? Vodka+schweppes, det funkar om man vill bli full iaf.

Om en vecka, exakt, så är Wildgilz i Sandhamn och festar som bara den. Det enda som kan gå fel är om det är dåligt väder och om inte DJ Hångel är där. Jag vet att den där Alexandra har lovat att ragga upp honom. Ryktas om att han är ganska lösaktig, så det blir ingen svår match för henne. Ett kap för Hångel.

Nog om det. Här kommer lite bilder om aldrig vistats förut.


eeh vad fan hände?


sådärja!





kissie mjaaauuu...


VIVA ESPAÑA

Emma: Ska du med ut ikväll eller?
Alex: Neej jag är så jävla trött, du vet inte hur tidigt jag har gått upp den här veckan...
Emma: Bangare, ring om du ändar dig.

20 min senare...

Alex: Asså dö inte nu men jag hänger med er iaf.
Emma: Hahah, tänkte väl det.

Och roligt hade vi. Först vann Spanien och sen firade vi det med lite skumpa, rosé och dans på BJ. Precis som det ska vara en onsdagskväll!


Sådär ja.

Nu är wildgirlz tillbaks från fatcamp, dock under strikta förhållanden. Nu har dom börjat detoxa också. Aldrig blir dom nöjda. Men det är så det ska vara.
Vad jag har hört så ska den där Emma skita i att man inte ska dricka alkohol när man detoxar. För hon ska nämnligen till BJ ikväll. Bara sådär på en onsdag.
Hur kommer Alexandra att göra? Den som lever får se.

123....Emma är på G!

RSS 2.0