Mingelvimmel - bakisdag deluxe

Trevlig kväll igår! Dock kan jag inte påstå att jag drack med måtta så därför får huvudet lida idag. Allmänt seg och övertrött är inga konstigheter heller. Men som alltid så ska jag få för mig massa icke smarta saker i dimman, tex. som att försöka ta sig hem och till Sigtuna när all host kollektivtrafik slutat gå. Så DJ Baby A aka. Pandan satte sig på TC och hade jäkligt trevliga konversationer med både polis och såkallade folk som borde börja på Svenska för invandrare II. Alltid kul med lite kallprat, dock surt att AINA BANGA FEEEETTT på att köra mig hem till RUNKEBY. Jaja, livet går vidare, och snart mina trogna läsare, är det dags för Valborg - Superfest.
Bjuder på ett par sliskiga bilder från igår.


Dem 3 föredetta blondinerna. VOTE FOR BLACK (brown)


Jobbigt att vända på bilderna...


sweeeetheeeey

Tack och hej leverpastej

Hello våren

Huuuuuuur nice väder är det inte? Jag vill bara sitta och dricka drinkar på uteserveringar hela dagarna långa. Men det får vänta till helgen, för nu ska jag ut på en löprunda. Dags att tagga till beach 10! Har en känsla av att den här sommaren kommer bli grym, hihi :)

Godkväll!

Vi kom på att det där med en vit helg/månad är ingenting för oss.
Så då kör vi igen då! Ses i dimman.

SKATTEÅTERBÄRING I ÅR IGEN!

Tänkte bara sprida min glädje och meddela er att jag får tillbaks 10.000 kr på skatteåterbäringen i år. Jag som tyckte att 4.000 kr var mycket förra året. Det är ju som en hel månadslön. Riktigt nice. Det blir mina sommarpengar, jag som är ledig i 6 veckor.

Igår morse vaknade jag av att mami ringde mig strax innan 8. Jag tänkte "det gör ingenting för jag ska ändå somna om sen för jag är ledig idag". Men ack så fel jag hade. Min arbetskamrat var sjuk och jag var tvungen att komma in. Jag vart jättearg på mami, såklart inte hennes fel. Så nästa gång får nog någon annan ringa, det är ju så lätt att säga något dumt till mamma när man blir arg, heh.
Så jag hann bara klä på mig och ta med lille Valentino till tåget för en arbetsdag. Men det gick ganska bra, fick gå lite tidigare. När jag kom upp till lärarrummet så stod det en påse med en lapp från Anna-Cari, rektorn "Tack för hjälpen idag, du är en klippa", det låg en fin Body Lotion i. Så himla gulligt. Mina arbetsplats är verkligen superbra! Är väldigt tacksam för att jag har ett jobb fast det ibland kanske inte verkar som det.

Ikväll blir det Uppsala och Alex, glömde dock endel grejer hemma, så kan inte åkte direkt från jobbet. Vad som händer ikväll är oklart. Blir nog en ganska lung kväll, med drickandet iaf. Imorgon är det brunch hos Elska som fyllde 20 i veckan. Ska bli mycket mys.

Nu ska jag återgå till mitt jobb.
PÖSS


SATAN

Jag läste nyss några rader ur min förra blogg. Fan vad kul det var, massa minnen och saker som jag inte ens kommer ihåg. Ska skriva ihop några rader om jag har lust någon dag..
Dalarna var nice. Skönt att komma iväg. Men lite ångest fick man när klockan började närma sig 22 och vi inte visste vad vi skulle göra. Första kvällen slutade det med en drink. Andra kvällen tyckte vi inte ens att det var värt det. Vi har liite svårt att bara vara hemma och koppla av fredag-lördag. MEN vilken tur att vi slipper det problemet den här helgen!


Skaldjursplatå och håriga män

Ikväll åt vi en fantastiskt god skaldjursplatå, så nu är man riktigt mätt och belåten. Håriga män i 50 års åldern fanns det gott om också, tror vi haffade runt 10 nummer. Här får man ligga snyggt.
Nu ska jag få mig en släng av välbehövlig skönhetssömn, imorgon vaknas det botox för hela slanten så det är väl bäst att se fräsch ut. PUSS på er!

En helt vanlig dag i Emmas liv..

Emma HAHAHAHAH OMG EN PÅSKKÄRRING! 18:31
Alexandra HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 18:32
Emma jag ringer dig nu
Emma gav ju såklart rådissen och därför tänkte jag bara påminna er om den halloween-kvällen när jag blev så jäkla rädd för nått litet monster (eller hur det nu var) att jag skrikandes sprang och gömde mig i garderoben. Ja, det är helt normalt när man inte är inne i dimman.
Nu ska jag ner och slicka lite ostron, hörs senare, förhoppningsvis i lite lulligt tillstånd!

RSS 2.0