London baby!

Tjena bloggen ;)

Då knivsta-maffian har fått för sig att lämna hemmaplan så sitter vi i skrivandets stund en ostkrok från London. Vi anlände hit i natt för att överraska Johanna. Som blev väldigt överraskad. Mission complete.
Nu väntas shopping och senare ett jävla nyårsfirande, gött att få fira nyår två gånger (engelsk tid och svensk tid, för den som inte fattade det).

Bilder slängs upp när(om) vi kommer hem...
För här har vi inte tid att sitta o häcka. Här ska pengar spenderas.

KISSIEMJAU

Fan sorry.

GUD JUL, lite sent sådär, nu när julen faktiskt är över. Dålig uppdatering var det här. Ska inte säga att vi ska bli bättre, för då kanske jag ljuger. Men jag skrev att det skulle hända något snart. Det ska det, någon gång den här veckan. Oooohhhiiuu.

Inatt drömde jag en jävligt skum dröm. Jag drömde att jag låg i samma säng som Messi. Alltså inte fotbollsspelaren(som jag fick reda på att det finns en som heter när jag vaknade) utan bloggaren, eller vad han nu är känd för. Han är inte den mest attraktiva människa på jorden om man frågar mig. Så det var tur att jag inte vaknade upp med en sumobrottare bredvid mig.

Nu fryser jag, så jag ska gå och lägga mig under mitt duntäcke en stund till.
Hejråå.

Finns det något bättre än att vara ledig?

Den som väntar på något gott väntar i 1½ vecka till, för då kommer det hända något smashing här i bloggen. Mer än så säger jag inte.

Igår var det fredag, och det vart mer fredagsmys än fredagsfest. Men idag är det lördag och jag sitter och inväntar mina söta vänner, så att vi kan göra något roligt!
Jag har verkligen inget mer att säga nu. HEjjj


Det är MÅNDAG!

När jag vaknade trodde jag att det var något mongo(typ alex) som ringde mitt i natten. Men nej klockan var 8 och det var verkligen dags för mig att gå upp. Fattade inte att det var måndag, precis som alla andra måndagar.
När jag satt mig i bilen för att åka hem igår, så tänkte jag att Erik skulle spelas någon gång under hemresan. Och precis när jag startade bilen så började den. Det är fan coolt. Precis samma sak hände med parapapapapa bla bla bla låten i somras.

Denna vecka har vi även tagit bilder. Så alex får ladda upp några här.
Jag satt i badkaret och chillade lite, och när jag skulle gå upp så råkade jag slå på vattnet. Jag hade kläderna på och blev en aning blöt. Då är det bra att ha en hårtork! Så kan det gå.

Nästa vecka är det ju fan julafton, och veckan efter det är det NYÅRSAFTON. Fan vad roligt! Hoppas på att det händer något roligt då!

YES! Nu ska lilla jag träna.

JOBBII

Ja då sitter man här på jobbet igen en lördagsmorgon och lyssnar på julmusik. Har inte hunnit tröttna på musiken ännu då vi började med den igår. Vi hade ett fint luciatåg här också. Lite myys!

När jag vaknade hade jag vinnarlåten på skallen. Erik är för jävla bra. Sjukt kul!
Måste tillägga att gårdagen avslutades med att Annie drog en jävligt skön kommentar som jag kommer leva länge på. Men jag tänker inte dela med mig, för det går inte att återberätta. Det blev väldigt mycket glädjetårar för våran del igår.

Nu ska jag se till att även denna dag går fort som tusan så jag kan få ta mig en drink när jag anländer till Uppsala ikväll!
MJAUU

knivstas stolthet!

Det är precis vad han är! Erik Grönwall, vinnare av Idol 2009. SÅ JÄVLA UNDERBART! Skrik, glädjetårar och lycka är väl några ord som kan sammanfatta kvällen ganska bra. You rock och kommer att gå så jävla långt!



palla vrida på bilden när man kan ha den sne ;)



Förresten..trodde det var jag som var Knivstas stolthet!? hrrmmmmm...

JUST DET!


RÖSTA PÅ ERIK FÖR FAN!


FREEEEEEE JB

Om 4 år ska vi snart fylla 24. Hur sjukt lång tid är inte det?
Shit. Fan.


1 2 3 4, push it push it, I'm perfect

Har haft en skitrolig kväll med mina favoriter även fast det kanske spårade en aning för mycket, men det är så det ska va visst? :)



Lips is the shiiiiieeeeet

Maybe we were just too young

Tjena bloggen, läget då? Känns som att blogginspirationen är ganska låg för tillfället och jag känner att jag behöver en rejäl jävla utgång, fix it fix it.
Idag är det den 1 december och härmed har en jävligt rolig månad börjat, men då vissa händelser är en aning sekretessbelagda för er läsare så får jag hålla på dem ett tag till. Idag var det också första dagen då det var en gnutta kallare ute än vanligt och jag höll till och med på att halka när jag var på väg till bussen hehe..Har insett att det kanske är dags att byta ut skinnjackan mot något varmare nu, inte för att jag har lust men..

Lite uppdatering på nyttighetsfronten dåråå, det går bra, jag har tränat både i måndags och idag men jag har gjort illa ryggen, gör förjävla ont. Vet inte ens vad jag har gjort? Vaknade i söndags och hade skitont och imorse var det värre ändå så jag får vara ledig från jobbet imorgon *happy*, nej men klarade knappt av att lägga ner kläderna i påsar för det hugger till så jävligt så lite synd är det faktiskt om mig.

Ska försöka sova nu, har så satans ont i huvudet. Men tänkte bjuda på ett par jävligt osmickrande bilder, njut.


RSS 2.0